Awesome Image
O nama

Preduzeće DOO DT KODEN iz
Novog Sada prvi put osnovano je 1986.godine

u početku je poslovalo pod nazivom Junior da bi 1995. godine promenilo ime u sadašnji naziv.
Od početka osnivanja osnovna delatnost preduzeća je izgradnja privrednih i industrijskih objekata svih vrsta i svih namena.
U početku svog osnivanja ovim poslovima bavili smo se na teritoriji zapadne Evrope , dok je drugim delom preduzeće imalo značajno učešće u brodogradnji.
Preduzeće se istom delatnošću bavi 33 godine i kao takvo ima značajan istorijat i iskustvo u svojoj delatnosti. Bavimo se izradom i isporukom čeličnih konstrukcija, isporukom i montažom termoizolacionih sendvič panela, izrada, isporuka i ugradnja građevinske limarije, isporuka i montaža građevinske bravarije. Za sve materijale posedujemo sertifikate proizvođača i ovlaštenih Instituta u pogledu kvaliteta materijala kao i ateste u pogledu otpornosti na požar. Tokom dugogodišnjeg iskustva ove radove izvodimo sopstvenom random snagom, bravari, monteri, atestirani zavarivači , građevinski limari sa dugogodišnjim iskustvom.
Za obavljanje ove delatnosti posedujemo vlastite radionice sa potrebnim alatima, opremom i mašinama, a radove na terenu izvodimo sa vlastitim alatima i građevinskim mašinama i opremom.
Pored navedenog bavimo se projektovanjem, izradom detalja i radioničkih crteža, a sve radove izvodimo uz tehničku podršku naših iskusnih licenciranih inženjera građevinske struke.

Go To Top